Elva tunnustab tublimaid linnakodanikke

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EVELIN PIHLAK
EVELIN PIHLAK Foto: Valimised

Linnavolikogu otsusel sai Elva linna teenetemärgi ettevõtja Tõnu Aigro, kultuuripreemia Elva täht spordiklubi Altia treener Evelin Pihlak, noortepreemia Elva gümnaasiumi abituriendid Kärt Petser ja Getter Tamme ning Elva kultuurisponsori tiitli ettevõtja Are Altraja.

OÜ Marepleks juht Tõnu Aigro on toetanud Elva linna kultuuri- ja spordiüritusi ning osalenud aktiivselt ühiskonnaelus, põhjendas volikogu otsuse seletuskiri teenetemärgi andmist.

Elva gümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetaja ja judotreener Evelin Pihlak on silma paistnud aga väga heade tulemustega. Tema õpilased on toonud hulgaliselt medaleid mitmetelt võistlustelt. Ta on panustanud Elva spordielu edendamisse, juhendades ja õpetades noori.

Elva gümnaasiumi abituriendid Kärt Petser ja Getter Tamme algatasid 2012. aastal männilinnas Eesti filmide festivali ElvaFF. Noored valiti mullu Lahedal koolipäeval hea eeskuju konkursil 15 parema hulka.

Ettevõtja Are Altraja on andnud suure panuse Elva kultuurielu arendamisse ja on toetanud paljusid Elvale olulisi kultuuri- ja spordisündmusi.

Autasud antakse üle 24. veebruaril Eesti Vabariigi aastapäevale pühendatud aktusel Elva gümnaasiumi aulas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles