Tartusse SELLi mängudele tuleb 17 riigi sportlasi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SELLi üliõpilasmänge peeti Tartus viimati 2010. aastal.
SELLi üliõpilasmänge peeti Tartus viimati 2010. aastal. Foto: Jassu Hertsmann

Maikuus Tartus peetavatel SELL Tartu üliõpilasmängudel osaleb 65 kõrgkooli 17 erinevast riigist. Lisaks naabritele, on tulijaid ka üsna kaugetest maadest nagu India, Liibanon ja Hiina.

Esmane registreerimine mängudele on lõppenud, teatasid korraldajad. 16. - 18. maini võetakse Tartus mõõtu 13 erineval spordialal. Alade loetelust leiab näiteks orienteerumise, korvpalli, male ja maadluse. Võistlemas võib näha umbes 1500 sportlast: nii oma ala tippe kui ka harrastussportlasi. Üritust aitavad läbi viia 200 vabatahtlikku.

Osalejate arv võib veel muutuda, sest kuni 14. märtsini peavad osalussoovist teatanud koolid teada andma spordialadel osalejate arvu. Stardinimekrijad avalikustatakse 14. aprillil.

SELL üliõpilasmängud on üleilmselt tuntud suveuniversiaadide minimudel. Üliõpilasmänge korraldavad kordamööda Soome, Eesti, Läti ja Leedu. Sellest on tulnud ka mängude nimekombinatsioon SELL.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles