U15 sulgpallurid tõid Euroopa meistrivõistlustelt ühe võidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulgpall. Illustreeriv foto.
Sulgpall. Illustreeriv foto. Foto: Andres Haabu

Nädalavahetusel Šveitsis Baselis ajaloo esimestel U15 Euroopa meistrivõistlustel osalenud Eesti koondis naasis ühe võiduga. TÜ ASK-is treeniv Hannaliina Piho võitis esimeses ringis tulemusega 21:15, 21:18 iirlanna Rachel Woodsi. Teises voorus pidi Piho küll ungarlanna Reka Madaraszi 21:8, 21:9 paremust tunnistama.

Ülejäänud mängustiilides noortel sportlastel võite kirja saada ei õnnestunud. Ühe geimivõidu teenisid segapaarismängus loosiga otse teise ringi pääsenud Hannaliina Piho – Mattis Kaart, kes lõpuks siiski jäid alla Hollandi paarile Nick Blankvoort – Elsa Peters tulemusega 9:21, 26:24, 13:21.

Karl Kert jäi esimeses ringis 14:21, 6:21 alla ukrainlasele Danilo Bosniukile, Liisa Tannik kaotas aga 18:21, 12:21 tšehhitar Berta Ausbergerovale. Marcus Lõo pääses küll otse teise ringi, aga alistus seal 21:23, 11:21 inglasele Alex Cookile, paarismängus kaotasid Kaart-Lõo hollandlastele Blankvoortile ja Ties Van Der Lecqile. Liisa Tannik ja Karl Kert said segapaarismängus samuti loosiga teise ringi, aga jäid 20:22, 14:21 alla inglastele Callum Henning – Lizzie Tolmanile.

Samal ajal Šveitsis täiskasvanute võistkondlikel võistlustel jäi Eesti meeskonna kontole 3:2 võit Walesi üle, 1:4 kaotus Austriale ja 0:5 kaotused Hollandile ning Rootsile. Eesti naiskond võitis samuti 3:2 Walesi ja 3:2 ka Soomet, kuid kaotas 0:5 Ukrainale ja Inglismaale. Walesi naiskonna vastu tõi Eestile punkti ka paar Sale-Liis Teesalu ja Kati-Kreet Marran.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles