TÜ BestCredit püüab saalijalgpalli meistriliiga kohta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TÜ BestCredit lõpetas saalijalgpalli esiliiga teise kohaga, mis pakub Tartu meeskonnale võimaluse pääseda meistriliigasse. Kui meistriliiga viimasel kohal lõpetanud Tallinna FC Ararat TTÜ loovutab oma koha esiliiga võitnud SJK Dinale, siis TÜ BestCredit peab meistriliigas eelviimaseks jäänud Nõmme BSC Triobetiga üleminekumänge. 

Esimese, Nõo spordihoones peetud kohtumise võitis Nõmme meeskond 2:1. Korduskohtumine peetakse pühapäeval, 23. veebruaril Kiilis.

Kaheksa võidu, kahe viigi ja nelja kaotusega kogus TÜ BestCredit esiliigas 26 punkti. Esiliiga turniiri viimases mängus jäädi napilt, 6:7, alla Rantipolile. TÜ skoori kasvatasid kahel korral Gevin Kalm ja Andrei Tjunin, ühe värava lõid Maksim Mitrofanov ja Aleksandr Pruttšenko.

Teine esiliigas osalev Tartu meeskond Raitwood EMÜ mängis hooaja viimases matšis küll liiga võitnud SJK Dinaga 5:5 viiki, kuid tabelis pidi eelmisel hooajal meistriliigas mänginud meeskond leppima alles kuuenda kohaga. EMÜ poolt lõid viimases mängus kaks väravat Marek Naaris ja Ott Meerits, ühe värava lisas Rainar Laes. Viis võitu, kolm viiki ja kuus kaotust andsid kokku 18 punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles