Galerii: Rock lõpetas Balti liiga alagrupiturniiri võiduga Juventuse üle

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Ülikool/Rock pidas laupäeval viimase Balti liiga alagrupiturniiri kohtumise ning alistas kodupubliku ees Utena Juventuse 77:62.

Kogu kohtumise juhtohje enda käes hoidnud TÜ/Rock tegi vahe sisse juba esimesel veerandajal, kinnitas TÜ akadeemilise spordiklubi turundusjuht Ivo Hunt. Kerget initsiatiivi hoidis kodumeeskond kaheksa mehega külla tulnud Juventuse üle kohtumise lõpuni, pisut hätta jäädi üksnes leedukate tsentri Karolis Petrukonise katmisega.

Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul ei saadud selles mängus kuidagi korvilt kaant maha ning tunne oli, et kõigil mängijatel oli sihik pisut paigast ära. Koduvõistkonna parimana viskas Janar Talts lõpuks ikkagi 17 punkti.

Sel nädalal ootab TÜ/Rocki ees euromäng Belgias Antwerpenis, kus teisipäeval Eesti aja järgi kell 21.30 astutakse vastu Antwerpen Giantsile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles