Miks ei tee Prisma tormis kannatada saanud reklaamposti korda?

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullune oktoobritorm räsis tublisti Nõlvaku tänaval Prisma kaupluse ees asuvat reklaamitorni.
Mullune oktoobritorm räsis tublisti Nõlvaku tänaval Prisma kaupluse ees asuvat reklaamitorni. Foto: SCANPIX

Mullune oktoobritorm räsis tublisti Nõlvaku tänaval Prisma kaupluse ees asuvat reklaamitorni (pildil). Siiani pole seda remonditud. Kas Prisma plaanib sellega midagi ette võtta või nii jääbki?

Vastab Prisma Peremarketi haldusjuht Mart Kivi:

Praegune olukord on tõepoolest näotu. Tornile kehtib garantii ning praegu käivad meil vaidlused selle ehitanud Tallinna firmaga, et kas torn pidigi tuulega katki minema või see on nendepoolne kehv töö.

Kindel on see, et selline lahendus pole õige lahendus, kui see peab vastu ainult poolteist aastat.

Taastamise puhul ei räägi me paarisajast eurost, vaid mitmest tuhandest, ja küsimus on selles, kes kulu kannab. Tellitud on ehitusekspertiis. Selle valmimise kuupäev ei ole praegu teada, aga selle kuu jooksul tahame mingi lahenduseni jõuda.

Kas vastab tõele väide, et tornist on inimestele või autodele plasttahvleid peale pudenenud?

Pole kuulnud, et kellelegi oleks sealt midagi peale kukkunud, aga kergeid plastdetaile on alla tulnud küll. Torn näitas varem ka kellaaega ja õhutemperatuuri, kuid ohutuse huvides lülitasime elektri välja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles