Uus rakendus näitab tunniplaane

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nutitelefon. Illustreeriv foto.
Nutitelefon. Illustreeriv foto. Foto: SCANPIX

Eelmisest nädalast saavad Tartu kutsekoolide õpilased telefoni tasuta alla laadida rakenduse, mis hoiab neid kursis järgneva kahe nädala tunniplaaniga.

Rakenduse looja Kemo Oolepi sõnul sai see loodud isiklikust vajadusest. „Tihtipeale töölt otse kooli joostes puudus kiire võimalus kontrollida algava tunni kellaaega ja asukohta,“ rääkis ta.

Kuuendat kuud Tartu kutsehariduskeskuses tarkvaraarenduse tugitehniku kursusel õppiv Oolep märkis, et rakendus on kättesaadav kõikidele kutsehariduskeskustele, kes kasutavad sama siseveeb.ee andmebaasi. 

„Tänu ühisele andmebaaside võrgustikule saab rakendus ennast iga kahe nädala tagant automaatselt uuendada,“ ütles ta.

Praegu on rakendus kättesaadav ainult Android-seadmetele ja Oolepi sõnul otsustatakse edasiste arendusvõimaluste üle pärast esimeste hinnangute saamist. 

„Kindlasti tahaks sinna juurde arendada mitmesuguseid meeldetuletusi, kus näiteks telefon teavitaks kasutajat tunniplaani tekkivatest muutustest ja algavatest loengutest. Võimalusi on palju,“ sõnas Oolep.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles