Töötukassa ja kliinikum sõlmisid koostööleppe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile allkirjastasid Eesti töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel ja Tartu ülikooli kliinikumi juhatuse liige Mart Einasto koostööleppe.

Paaveli sõnul võimaldab see koostöö Lõuna-Eesti ühe suurema tööandja ehk ülikooli kliinikumiga pakkuda töötukassa klientidele mitmekülgseid töö- ja praktikavõimalusi. 

Senise koostöö raames on töötukassa ka juba suunanud kliinikumi mitmeid inimesi. Töövahenduse osas on olnud  kõige tihedam koostöö toitlustusteenistusega, peale selle on vahendatud tööpakkumisi ka kontoritöötajatele ja teistele tugiteenuseid pakkuvatele töötajatele nagu kokk, lukksepp, laohoidja, autojuht, elektrik.  

Leping võimaldab kliinikumil töötukassa ruumides korraldada tööotsijatele infotunde ja värbamisüritusi. Kui vaja, osutab töötukassa kliinikumile eelvalikuga töövahendusteenust. Kliinikum võimaldab vabade töökohtade olemasolu korral töötukassa klientidel teha enda juures proovitööd ja tööpraktikat.

Kliinikumi juhatuse liikme Mart Einasto sõnul ootab kliinikum töötajaid, kes on huvitatud töötamisest hooldus-, toitlustus- ja puhastusteenuste valdkonnas. Kliinikum vajab praegu enim õdesid, hooldajaid, puhastajaid ja toitlustustöötajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles