Pargis peetakse talvefestivali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu loodusmaja, loomemajanduskeskus, Lille maja ja Tartu Seikluspark ootavad kõiki huvilisi laupäeval, 15. veebruaril kell 16 talvefestivalile.

Festival on loodusmaja ja loomemajanduskeskuse vahelisel pargialal. Õhtupoolik on täis vahvat tegevust kogu perele ja kulmineerub kell 18 suurejoonelise vaatemänguga, kui õpitubades valminud laternates süüdatakse küünlad. 

Laternad meisterdatakse jääst, lumest ja taaskasutatavatest materjalidest ning paigutatakse valgusmänguna parki. 

Lumises pargis korraldatakse talviseid katseid, uuritakse lindude ja loomade tegemisi, õpitakse varjuteatrit tegema. Nalja ja naeru pakuvad seltskonnamängud, matkanippe jagavad loodusmaja huviringide õpilased.

Kehakinnitust pakub Lille maja, kus saab valmistada maitsvaid pannkooke, loomemajanduskeskuses on avatud Unistuste kohvik. Tuledesäras pargiala on võimalik nautida kuni kella 20. Uisusõpru meelitab aga kell 18 kaubamaja kõrval asuval liuväljal algav uisudisko. 

Täpsemat infot talvefestivali kohta leiab www.teec.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles