Staabiohvitserid tegid päevaga ära suure töö

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Balti kaitsekolledþi talgutel aitasid USA kolonelleitnant Ron LaGrone (vasakul) ning eestlane kapten Rene Toomse lõhkuda puid Tammistusse rajatava erivajadustega laste ja nende perede keskuse jaoks.
Balti kaitsekolledþi talgutel aitasid USA kolonelleitnant Ron LaGrone (vasakul) ning eestlane kapten Rene Toomse lõhkuda puid Tammistusse rajatava erivajadustega laste ja nende perede keskuse jaoks. Foto: Tiina Stelmach

Balti kaitsekolledži staabiohvitseride rahvusvahelisel kursusel osalejad tegid Tammistusse rajatavas erivajadustega laste keskuses suured puulõhkumistalgud.


«Meie head abilised tegid täispika tööpäeva,» ütles Tammistusse erivajadustega laste perekeskust rajava sihtasutuse Eesti Agrenska Fond juhatuse liige Tiina Stelmach. «Pargivahil oleks selle hulga puude lõhkumiseks kulunud kolm nädalat.»

Tammistus tegid laupäeval talgud Balti kaitsekolledži staabiohvitserid, kellega oli kaasas ka naisperet, abilisi oli paarkümmend.

Puulõhkumismasina ja kirved olid ohvitserid ise kaasa võtnud. Lõhutud puud ladusid talgulised ka kenasti riita.

Balti kaitsekolledž alustas erivajadustega laste keskuse toetamist oma soovil, märkis Tiina Stelmach.

Lisaks kahele väga kõvale talgupäevale on kaitsekolledži rahvas toetanud erivajadusega laste keskuse tööd korjandusega.

Kaitsekolledži rahvusvahelisel päeval korraldas keskus puuetega noorte käsitöö heategevusmüügi, samuti tutvustasid sõjakooli kursandid erivajadustega laste tegevuslaagris sõjaväelase elu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles