Kivilinna gümnaasium tähistas sünnipäeva viimase inimketiga

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Autod jäid viieks minutiks seisma, sinised õhupallid tõusid taeva poole, kõmatasid ilutulestikuraketid ja 1428 Kivilinna gümnaasiumi õpilast ja töötajat, kõik, kes eile koolis olid, võtsid kätest kinni.

Kahel juubelil, 20. ja 25. sünnipäeval on Kivilinna gümnaasiumis tehtud sellist inimketti. Kuna kooli kahe maja õpilased omavahel väga palju kokku ei puutu, siis pidi see majade vahele ja üle Kaunase puiestee jooksev ühendus sümboliseerima ühtsust ning andma eraldi hoonetes õppivatele lastele ja noortele suure pere tunde.

Traditsioon jäi aga lühikeseks. Kuna sügisest Kivilinna gümnaasiumit enam praegusel kujul ei eksisteeri, siis kiirustati ette ja otsustati kett teha ka tänavu, ehkki tähistatakse 28. sünnipäeva, mitte juubelit.

Gümnaasiumi direktor Karin Lukk rääkis, et eile oli ketil veel sügavam tähendus kui muidu, sest see oli viimane kooliaasta, kui kahe maja õpilastel omavahel midagi ühist on. Juba sügisest käivad nad kahes erinevas koolis.

Tänasel kuupäeval ei olnud üritusega mingit seost. Praegu on koolis käimas lihtsalt sünnipäevanädal ning kett oli üks selle üritustest. Reedel näiteks on kooli värvi, sinise päev ning kõik õpilased võiksid tulla taevakarva riietes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles