Perearstid said linnalt tervisedenduseks toetust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu linnavalitsus eraldas Tartu linna teeninduspiirkonnaga perearstidele haiguste ennetamiseks ja tervise edendamiseks 22 625 eurot, mis on ette nähtud kasutamiseks sel aastal.

Toetatakse perearste, kes vähemalt kord aastas korraldavad aktiivse tervisekontrolli oma nimistu kuni 8-aastastele ja üle 65-aastastele tartlastele ning teevad koduvisiidi hooldusravile suunatavatele 65-aastastele ja vanematele patsientidele visiiditasu võtmata. 

Koduõendusteenuse osutamiseks eraldas linn käesolevaks aastaks toetust Tartu ülikooli kliinikumile, osaühingule Tartu Kesklinna Koduõendus, sihtasutusele Vähihaigete Toetusravi ja sihtasutusele Tartu Vaimse Tervise Hooldekeskus.

Tänavu eraldab linn kodustele voodihaigetele hooldus-põetusvahendite ostmiseks ja abivajajate kätte toimetamiseks raha OÜ-le Tartu Kesklinna Koduõendus ja Tartu ülikooli kliinikumi spordimeditsiini ja taastusravi kliiniku õendushoolduse osakonnale.

Tartu linnavalitsus toetab voodihaigetele hooldus- ja põetusvahendite ostmist 22 369 euroga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles