Tamme gümnaasium sai omale 3D printeri

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
3D printer. Illustreeriv foto.
3D printer. Illustreeriv foto. Foto: Peeter Langovits

Esimese Eesti üldhariduskoolina sai Tartu Tamme gümnaasium omale 3D printeri, mida on kavas esitleda koolis peetaval tehnoloogia minimessil.

Kooli teatel tutvustab gümnaasium insenerimõtte võimalusi erinevates õppesuundades 4. veebruaril kell 9 - 14. Terve koolipäev tutvutakse kaheksas erinevas töötoas koolis leiduvat aparatuuri ja pakutakse  õpetlikku praktilist tegevust erinevate õppesuundade õpilastele. Näiteks 

Tehnoloogia, meditsiini ja loodusuuna gümnasistid saavad oma ideekavandid välja printida 3D variandis. Tegutsevad robootika, õpilasleiutajate, mudellennundus ja arvutijuhitava tikkimismasina töötoad.

Tutvustatakse digiandmekogujate kasutamist loodusteaduslikes katsetes ja mõõtmistes. Osalejatel on võimalik proovida veebipõhise vastamissüsteemi ja QR-koodi rakendamist õppetöös meditsiini teemade näitel.

Aktiivseks osalemiseks tuleks 21. sajandi koolile kohaselt võtta kaasa nutitelefon või tahvelarvuti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles