Uiske teritavad jalatsiparandused

Martin Pau
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kõik uisuterituspingid ei sobi pikateraliste matkauiskude ja kiiruiskude teritamiseks. Tartu Postimees sai eile teada, et vähemalt kahes kohas lubatakse pidama saada ka kulunud kandiga matkauisud.

Lõunakeskuse liuvälja juhataja Triin Hütt nentis, et Lõunakeskuse terituspingi vahele lähevad hoki- ja iluuisud, mille tera on matkauisu terast peaaegu poole lühem.

Lõunakeskuse liuvälja juures maksab uisupaari teritus viis eurot.

Tähtvere spordipargi käsutuses olevas Tartu laululava hoones saab kahe euro ja 50 sendi eest lasta teritada mis tahes tüüpi uiske, kinnitas spordipargi juhataja Marti Viilu.

«Lihtsalt peab olema piisav tera kõrgus, et saaks masinaga teritada,» märkis Viilu. «Kui masinaga ei saa, on ka käsiteritus võimalik, aga see võtab kauem aega.»

Eedenis tegutsev jalatsiparandaja German Ruts kinnitas, et ka tema suudab kenasti vinklisse lasta mis tahes tüüpi uiskude rauad.

Tasu selle teritustöö eest küsib Ruts kolm eurot ja 50 senti.

Järgmiseks nädalaks lubas matkauiskude terituspingi Tallinnast kohale tuua ja käima panna ka Sõbra Selveriga samas majas tegutsev kauplus A & T Sport.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles