Politsei eest pagenud roolijoodik tegi avarii

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlvamaal Räpinas tegi 22-aastane Vladimir politsei eest põgenedes avarii.
Põlvamaal Räpinas tegi 22-aastane Vladimir politsei eest põgenedes avarii. Foto: Politsei

Ignoreerides politsei peatumismärguannet püüdis 22-aastane Vladimir BMW sõiduautoga korrakaitsjate eest minema kihutada, kuid sõit lõppes maanteekraavis. Kontrollimisel selgus ka mehe kummalise käitumise põhjus.

Lõuna prefektuuri teatel märkasid Põlva politseinikud teisipäeval, 28. jaanuaril kella 13.30 Räpinas Aia tänaval sõiduautot BMW, millele anti sinise-punase vilkuri ja sireenidega peatumismärguanne. Peatumise asemel tallas juht gaasipedaali ning kihutas Räpinast Võõpsu poole.

Tartu-Räpina-Värska maantee ja Kopli tänava ristmikul kaotas ta aga oma sõiduki üle kontrolli, libises paremale poole teelt välja kraavi.

Kontrollimisel ilmes, et Vladimir oli purjus ning ka juhilube tal ei olnud. Sõidukis viibis peale tema veel kaks meest. Vigastada keegi neist siiski ei saanud.

Patrull viis juhi arestimajja. Eile mõistis kohus talle karistuseks veel 25 arestipäeva, mida Vladimir asus kandma vahepeal vabadusse pääsemata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles