Noorte korvpalliturniiri võitsid Riia poisid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel Tartus peetud Euroopa noorte korvpalliliiga (EYBL) U16 vanuseklassi teise etapi võitis tiitlikaitsja Riga/DSN, kes teenis neli võitu ja ühe kaotuse. Võõrustajad Salva/Rocki poisid said viiest mängust kaks võitu.

Toomas Kandimaa ja Rein Raami juhendatav Rocki korvpallikooli 1998. aastal sündinud poiste võistkond, mida oli täiendatud mängijatega Virumaa pallimängude koolist ja Orissaare Rockist, võitis etapi esimese ja viimase mängu. 

Avakohtumises alistati BS Riga meeskond 57:52, edasi jäädi alla BS Kaunasele 42:48, Sabonise korvpallikoolile 30:50 ja BS Aisciaile 41:63. Etapi viimane ja lõpukohtade suhtes tähtis kohtumine kulges tasavägises heitluses ja võitja selgus alles pärast kahte lisaaega. Salva/Rock suutis leedukate BS Klaipeda üle võtta magusa 72:71 võidu. 

Salva/Rockil on nüüd kahe etapi kokkuvõttes kirjas kaks võitu ja kaheksa kaotust. Võidulisa on võimalik teenida veel kolmandal etapil Riias.

Salva/Rocki parimaks nimetati sel turniiril Jarmo Heitur, turniiri esiviisikusse pääses aga Salva/Rocki mängijatest Tormi Niits.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles