Tartus filmitud seriaal esilinastub Elektriteatris

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stseen seriaalist «Hakkab jälle pihta».
Stseen seriaalist «Hakkab jälle pihta». Foto: Lauri Kulpsoo

Andres Maimiku ja Rain Tolki komöödiaseriaali «Hakkab jälle pihta» ainukordne esitlus tuleb Tartus Elektriteatris reedel, 24. jaanuaril.

Perekond Vesilindude kodulinnas tulevad esitamisele osad, mida televisioonis veel näidatud ei ole. Filmivaatamise järel paljastavad näitlejad ja lavastajad paljastavad seriaali loomise tagamaid, teatas Elektriteater.

Elulise komöödia uus hooaeg võtab luubi alla iga kooselu paratamatu kõrvalnähu – abielukriisi. Olgugi, et kriis Raimondi ja Veronika abielus on asjade loomulik seis, sööstab see kõikide konfliktide ema sisse hetkel, kui teda kõige vähem oodatakse.

Alguses on kõik ilus. Lapsed saadetakse suvelaagrisse iseloomu kasvatama ning abikaasad loodavad selle ilusa suvekuu pühendada teineteisele ja oma unistuste realiseerimisele. Paraku sooritatakse Raimondi isa päranduse eest läbimõtlemata kinnisvaratehing, raha haihtub musta auku, võlgu jahib inkasso ning loomulikult tuleb kõiges süüdistada oma abikaasat.

Pinge perekonnas muudkui kruvib ning kui kodust ei leita õnne, siis hakatakse seda mujalt otsima. Kõik, mida Raimond ja Veronika Vesilind olukorra parandamiseks ette võtavad, teeb asja ainult hullemaks.

Osades: Helgur Rosenthal ja Ragne Pekarev, teistes osades Aarne Soro, Piret Simson, Kais Adlas, Kristiina-Hortensia Port, Andres Tabun, Rein Pakk, Priit Võigemast, Raivo Adlas, Markus Luik, Martin Meius, Maris Nõlvak ja teised.

Seriaali treilerit saab vaadata siin.

Publikuga kohtumas on reedel ka Andres Maimik, Rain Tolk, vennad Hollod, Maris Nõlvak jt. Seanss algab kell 19.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles