Do judokad võitsid Lätis medaleid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel pühpäeval peeti Riias Läti lahtised meistrivõistlused judos, mis olid Eesti juuniorite koondisele ühtlasi katsevõistlusteks.

Tartu Do klubi poolt olid võistlemas Mattias Kuusik ja Sander Ludvig, kes mõlemad võistlevad kehakaalus kuni 90 kg, kinnitas klubi esindaja Elis Põhjala. Esimesena astus võitlustulle Kuusik, kel olid vastasteks vaid Läti esindajad. Olles loosi tahtel esimeses ringis vaba, alistas Kuusik kaks järgnevat vastast kindlalt ning jõudis finaali.

Finaalkohtumist Kuusik paraku enam pidada ei saanud, kuna poolfinaalis murdis ta varbaluu. Ta otsustas end hoida sel nädalavahetusel peetavateks Eesti meistrivõistlusteks. Võistluse tulemuseks hõbemedal.

Ludvig oli samuti esimeses ringis vaba, kuid teises ringis pidi tunnistama Läti koondislase Glebs Mihailovsi paremust, kaotades nii kullalootuse. Lohutusringi esimeseks vastaseks tuli Leedu noortemeister Tauvydas Ivanovas, kes pidi tunnistama Ludvigu paremust. Järgnenud pronksimatšis alistas Ludvig lätlase Oskars Beninši ning saavutas kolmanda koha.

Järgmiseks võistluseks on juba sel nädalavahetusel Tartus Annelinna spordihallis peetavad Eesti meistrivõistlused täiskasvanutele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles