Juhiloata liiklusrikkuja pandi kuuks ajaks arestimajja

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arestimaja. Illustreeriv foto.
Arestimaja. Illustreeriv foto. Foto: Mihkel Maripuu

Lõuna prefektuur taotles täna kuupikkuse aresti liiklusrikkujale, kes juhtimisõigust omamata siiski järjepanu sõidukirooli asus.

20-aastane juhtimisõiguseta Tiit peeti kinni eile öösel Tartus Jalaka tänaval. Mees juhtis autot vaatamata sellele, et alles kaks päeva varem sai ta samal põhjusel politseinikelt protokolli Ringtee tänaval.

Täna seisis mees kohtu ees, kus talle määrati 30-päevane arest. Oma rikkumisi põhjendades ütles Tiit, et tal pole muud viisi mugavaks liikumiseks, mis tingibki ikka ja jälle autorooli istumise. Mees asus 30-päevast aresti kandma koheselt.

Lõuna prefektuuri liiklusjärelevalvetalituse juht Tõnu Kürsa sõnas, et kui liiklusrikkuja ohtlikku käitumist ei ole võimalik esmalt rahatrahvi või juhtimisõiguse äravõtmisega parandada, nõuab politsei ka edaspidi nende ühiskonnast eraldamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles