Heiki Nabi lasi end noortel maadluspoistel väntsutada

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Nabi käis Tartu maadluspoistega kohtumas.
Heiki Nabi käis Tartu maadluspoistega kohtumas. Foto: SK Kalev / Englas

Möödunud nädalal külastas kahekordne maailmameister ja olümpiahõbe Heiki Nabi Tartu spordiklubi Kalev / Englas noori maadlejaid. Viimased ei andnud tiitlitega mehele armu, vaid asusid vägilase maadlussilda testima.

Nabi sillale mahtus kaheksa poissi, mis teeb kokku ligikaugu 264 kg, rääkis võõrustajate poolelt Kristjan Press. Georg Lurich suutis samasuguse testi käigus kanda nelja täiskasmõõdus meest, meenutas ta.

Meeleolukas õhtu Tamme staadioni maadlussaalis algas Heiki Nabi eestvedamisel tehtava ühissoojenduse ja maadlusakrobaatikaga, mille järel said noored maadlushuvilised sooritada heiteid maailmameistri enda peal. Sellele järgnes sillatest ning treeningu lõpus toimus küsimuste ja vastuse voor, mida lapsed agaralt kasutasid. Viimase käigus mõõdeti ära ka Eesti esimaadleja biitseps. Ühistreeningule pani punkti Nabi enda heidete demonstratsioon.

Nabi ise rääkis pärast matil madistamist, et noored on väga toredad ja energilised ning jäi ka ise oma treeninguga rahule. Sillatesti proovis ta enda sõnul esmakordselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles