Joobes juht kippus linnas kihutama

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto
Politseiauto Foto: Eeva Kaun

Pühapäeval pidas politsei Tartus Tammelinnas kinni kehtiva ülevaatuseta Honda Prelude sõiduauto, mida juhtis 25-aastane Siim. Ohtlikke manöövreid tegevat sõidukit märkas Annelinnas USS Security turvaekipaaž.

Turvafirma USS kõneisik Diana Aljas rääkis Tartu Postimehele, et Annelinnas patrullinud turvaekipaaž märkas pühapäeval kella 13.40 paiku Kalda teel sõiduautot, mis sõitis selgelt liiga kiiresti ja tegi ohtlikke manöövreid. Masinale järgi sõitnud turvatöötajad hindasid ees sõitnud auto kiiruseks paiguti 90 km/h.

Hondat jälitati mööda Riia tänavat kuni Nooruse tänavani, kus auto peatus. Sinna saabus kõne peale kohe kohale ka politseipatrull.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel ütles, et juhi joobeaste nõudis korrakaitsjailt kriminaalmenetluse alustamist. Praegu on asi kiirmenetluses prokuratuuris ning võimalik karistuskokkulepe peaks saabuma lähiajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles