Prügimäelt surnuna leitud mees ei langenud kuriteo ohvriks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Segaprügi ümberlaadimine Aardlapalu prügilas.
Segaprügi ümberlaadimine Aardlapalu prügilas. Foto: Margus Ansu

Mullu sügisel Tartumaal Aardlapalu prügimäelt surnuna leitud mees ei langenud kuriteo ohvriks, selgitas uurimine.

Keskealise mehe surnukeha leiti 18. novembril Haaslava vallas Aardlapalu prügilast ning esialgu polnud tema isikuandmeid teada. Mees saadeti kohtumeditsiinilisse ekspertiisi surma põhjuste selgitamiseks, ühtlasi asusid korrakaitsjad selgitama, kellega võiks tegu olla.

«Mehe surnukeha avastas prügilas kopaga tööd teinud mees. Eeldati, et surnukeha on prügimäele sattunud mõned päevad varem linnast toodud prügiga,» selgitas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel BNSile.

Tema sõnul selgitas politsei hukkunu isiku DNA profiili järgi, tegu oli 54-aastase asotsiaalse eluviisiga mehega, kes omas Venemaa kodakondsust. «Kohtuarsti hinnangul tekkisid vägivallatundemärgid pärast surma, eeldatavasti ajal, mil surnukeha kopaga kokku puutus. Vigastusi, mis oleks viidanud kuriteole, ei tuvastatud,» lisas Peitel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles