Kutsehariduskeskus kutsub täiskasvanuid koolitustele

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Kutsehariduskeskus.
Tartu Kutsehariduskeskus. Foto: Sille Annuk / Postimees

Peagi on Tartu kutsehariduskeskuses algamas 16 tööalase koolituse kursust täiskasvanutele, mis on osalejatele tasuta.

Õpetatavate erialade seas on muu hulgas välipaigalduselektriku, kinnisvarahooldaja, autohooldusspetsialisti ja kliimaseadmete käitleja ametioskuste kursus, koka ja  sisetööde elektriku kutseeksamiks ettevalmistav koolitus ning rida teenindusvaldkonna kursuseid, teatas kutsehariduskeskus.

Venekeelse õppekeelega viiakse läbi hotelliruumide hoolduse ja arvutiõppe kursused.  

Täiskasvanud õppijatele suunatud koolitused vältavad kuni 80 tundi ning õppima oodatakse eelkõige samal või lähedasel erialal töötavaid inimesi, kes pole viimasel ajal ennast täiendanud ja kel pole erialast kõrgharidust.

Täiskasvanute koolituse osakonna juhataja Ena Drenkhani sõnul on koolituste eesmärgiks ametioskuste kaasajastamine. «Need on ikka teadmiste ja oskuste täiendamiseks mõeldud koolitused selleks, et osalejad oma töös paremini hakkama saaksid. Ametivahetuseks nii lühikestest kursustest ei piisa,» selgitas ta.

Kursuste kavaga saab tutvuda veebilehel: http://khk.ee/koolitus/archives/1349 ja samas saab ka osalejaks registreerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles