Tammeka mänedžer hakkas arendama kogu Premiumi liigat

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veiko Soo
Veiko Soo Foto: TPM

Viimastel aastatel Tartu JK Tammeka mänedžeri ametis olnud Veiko Soo siirdus uuele tööpõllule Eesti jalgpalliliidus. Täna lõpeb tema esimene töönädal Premiumi liiga arendusjuhi ametis.

Soo ütles, et esimesed tööpäevad on möödunud huvitavalt. «Pean end asjadega kurssi viima ja uue keskkonnaga harjuma. Uurin palju tausta ja kogun ideesid,» rääkis ta. Ta selgitas, et praegu on tal käsil eelkõige sisseelamine.

Arendusjuhina on tema ülesanne koostöös klubidega suurendada mängude publikut ja muuta liigat silmapaistvamaks. Et Tammeka oli eelmisel aastal edukaim klubi publikuarvus, on Soo kindel, et tehtud töös on tegevusi ja ideid, mida teiste Premiumi liiga klubidega jagada.

Uue ja vana töö suurimaks erinevuseks nimetas Soo seda, et varem läks ta tööle ja tegeles ühe klubi asjadega kindlas piirkonnas, nüüd on tal kõik Premiumi liiga klubid, mis asuvad üle Eesti ning on kõik erinäolised ja omapärased.

Keerulisel ajal Tammekast lahkumise otsus tuli Soole väga raskelt, kuid ta avaldas lootust, et kunagi tulevikus saab ta veel Tammekas töötada. «See eeldaks muidugi, et klubi muutuks stabiilseks,» selgitas ta. Ta lisas, et on väga kurb vaadata, et Tartu klubi on jälle keerulises olukorras ning loodetud stabiilsust pole suudetud siiski saavutada.

«Raskustest hoolimata suutis klubi eelmisel aastal palju häid projekte ja ettevõtmisi korda saata, ning loodan, et inimesed nende taga ning kaasamõtlejad jätkavad Tam­meka ja Tartu spordi arendamist,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles