Otsitakse mobiilseid noorsootöötajaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

MTÜ Tähe noorteklubi ja Tartu linna ühisprojekti «MOKO – mobiilne kontaktnoorsootöö Tartusse!» otsitakse noorsootöötajaid, kes tegutseksid järgmise pooleteise aasta jooksul linnatänavatel ja kaubanduskeskustes.

Veebruarist hakkavad mobiilsed noorsootöötajad rohkem liikuma ja noortega suhtlema linnaruumi neis paigus, millest on kujunenud noorte põhilised kohtumispaigad. Praegu on juba neli liikuvat noorsootöötajat, kes tegutsevad Tartu linna avatud noortekeskustes.

Töötajate tulek tänavatele on liikuva kontaktnoorsootöö kui teenuse üks põhilisi tegevusi, kuid samal ajal pakutakse noortele ka individuaalset tuge, toetatakse neid sotsiaalsete oskuste omandamisel ja paremal suhestumisel ülejäänud kogukonnaga. Selleks, et kõik toimiks, on vaja meeskonda uusi töötajaid.

Avalikul konkursil soovitakse leida kuni viis uut töötajat, kes osalise või täiskohaga hakkaks juba jaanuari lõpus tööle Tähe noorteklubis mobiilsete noorsootöötajatena.

Nõudeid kandidaatidele pole palju ja eelkõige on tähtis oskus noortega suhelda. Kasuks tuleb varasem töökogemus või praktika riskioludes elavate noortega.

Sobivate kandidaatide CV-d ja motivatsioonikirja oodatakse 12. jaanuarini meilitsi taheklubi@gmail.com.

Info kandideerimise kohta on leitav www.taheklubi.eu, täpsemalt saab küsida noorteklubi juhatajalt Triin Raudojalt telefonil 513 2672 või e-posti teel taheklubi@gmail.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles