Galerii: hetki Rocki ja Baronsi Balti liiga mängust

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Ülikool/Rock võitis oma üheksanda järjestikkuse kodumängu, alistades Balti liigas Riia Barons kvartalsi 102:66. Timo Eichfuss oli TÜ/Rocki parim 22 punkti ja seitsme lauapalliga, teatas korvpalliklubi.

Avaminutitel jäi kodusaalis mänginud TÜ/Rock kaotusseisu ning korralikult soojaks saadi alles esimese veerandaja keskel. Seisult 9:14 tehti ühtäkki 12:0 spurt ja haarati mänguohjad enda kätte. Edasi kulges mäng juba tartlaste kontrolli all ning esimese poolaja lõpuks oli sisse tehtud 49:34 eduseis.

Teisel poolajal vahe aina paisus ning kõige suurem oli eduseis neljanda veerandaja alguses kui Rock juhtis 89:49. Viimasel veerandajal said rohkelt mänguaega kõik nooremad mängijad ning sellega suutsid lätlased vahet pisut väiksemaks mängida. Lõppseisuks siiski TÜ/Rocki kindel 102:66 võit ja seda hoolimata vigastusest taastuvate Janar Taltsi ning Joosep Toome puudumisest.

TÜ/Rocki peatreener Gert Kullamäe sõnul sai suures eduseisus katsetada erinevate koosseisudega. Nii said ka noored koguda väärtuslikke Balti liiga minuteid.

Võiduga tõusis Rock Balti liiga C-alagrupis kolmandale kohale, mööda Barons kvartalsist. Võiduarvet on tartlastel võimalik taas kasvatada laupäeval, 11. jaanuaril kui kell 17 võõrustatakse kasahhide Caspiyt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles