Lõuna prefektuuri piirivalvebüroo vahetas juhti

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna prefektuuri piirivalvebüroo endine juht Tõnu Reinup (vasakul) annab ametikohustused üle uuele juhile Tamar Tammele (paremal).
Lõuna prefektuuri piirivalvebüroo endine juht Tõnu Reinup (vasakul) annab ametikohustused üle uuele juhile Tamar Tammele (paremal). Foto: Lõuna prefektuur

Neli aastat Lõuna prefektuuri piirivalvebürood juhtinud Tõnu Reinup asub juhtima Koidula maanteepiiripunkti tööd. Tema asemel asub sellele kohale piirivalvekolonelleitnant Tamar Tamm.

Lõuna prefekt Tarmo Kohv iseloomustas Tamme kui võimekat ja mitmekülgse kogemustepagasiga juhti, kelle nägemus piirivalvebüroo tegevussuundadest tugineb politseiasutuse jaoks kõige olulisematele väärtustele nagu avatus, inimlikkus, koostöö, professionaalsus ja usaldusväärsus. Büroojuhi vahetust põhjendas prefekt pressiesindaja vahendusel asjaoluga, et taoline juhtide roteerumine on eeskätt tarvilik piirivalvebüroo edasiarendamiseks läbi värskete ideede ja erksa vaimu.

Tamar Tamm astus aastal 1992 sisekaitseakadeemiasse, mille ta lõpetas koos esimese lennuga 1996. aastal. Pärast seda oli ta Narva-Jõesuus rühmaülemaks ja alates 1997.aastast Valga piirivalvepiirkonnas kordoni ülema asetäitjaks.

Ta on töötanud piirivalves jaoskonna ülemana nii personali kui ka logistika valdkonnas ning oli erinevatel ajaperioodidel piirivalve missiooniohvitseriks.

Politsei- ja piirivalveameti moodustamisel asus Tamm tööle Lõuna prefektuuri koordinatsioonibüroo staabiametnikuna ning alates 2012. aasta septembrist juhtis ta Koidula maanteepiiripunkti tööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles