Next avab Tartus Baltimaade suurima poe

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõunakeskus.
Lõunakeskus. Foto: Margus Ansu

Inglise tuntud rõivafirma Next avab järgmise aasta kevadel Lõunakeskuses uue poe, mis tuleb Baltimaade suurim.

Lõunakeskuse juht Jaan Lott ütles, et Nexti kauplus võtab enda alla umbes kaheksasada ruutmeetrit. Kauplus tuleb keskuse mõni aasta tagasi avatud tiiba ning võtab endale osa praegusest Rimi toidupoest. «Võtame Rimist ühe tüki ära. Umbes kaheksasada ruutu. See tuleb Baltimaade suurim. Ehitusega alustame jaanuaris, pood avatakse kevadel,» sõnas Lott.

Rõivapoe avava osaühingu NX.EE juhatuse liige Austris Krumins ütles Tartu Postimehele, et on uue poe asukohaga väga rahul. «Saime asukoha poolest väga hea pakkumise ning oleme selle üle väga õnnelikud,» lausus Kru-mins.

Uus kauplus jagatakse laste-, naiste- ja meesteosakonnaks. Esimesed kaks saavad kumbki nelikümmend protsenti pinnast ning viimane kakskümmend. Kruminsi sõnul on neil Eesti turust kogemus olemas, kuna selle aasta kevadel avati pood Tallinnas Kristiine keskuses.

Suurbritannias on Nexti kaubamajad väga erineva suurusega pindadel. Need ulatuvad 500 – 10 000 ruutmeetrini ning on jagatud kategooriatesse A-st kuni D-ni.

«Me oleme harjunud väljapanekutega nii väiksemates kui ka suuremates poodides. Tartu poe sortiment valitakse koostöös Baltikumi tootejuhiga ja tooteid valitakse igast kaupluse kategooriast,» selgitas Krumins.

«Usun, et meie tooted on kvaliteetsed ja mõistliku hinnaga. Tegemist on premium-klassi garderoobikaupadega. Hinnad on konkurentide hindadega samal tasemel või pisut kõrgemad. Meie potentsiaalsel kliendil on korralik sissetulek ja me prognoosime sellise klientuuri kasvu,» rääkis Krumins.

Kaupluse avamine on plaanis märtsis. Praegu käib konkurss uue poe juhataja leidmiseks. Rohkem Nexti poode pole praegu Kruminsi kinnitusel Eestisse kavandatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles