Näitus kujutab naiseks kasvamist

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval esitlevad kunstnikud Maarika Kilusk ja Lilli Tölp Tartus kõrgema kunstikooli galeriis Noorus moeetendust «Naise süüd», millega nad diskuteerivad naiseks kasvamise teemadel.


Autorite sõnul esitatakse etenduse käigus rida küsimusi seoses teismeliseks saamise ja naiseks olemisega - kui turvaline on Eesti ühiskond naiseks kasvamisel, kuidas me suhtume oma lastesse ja kui palju on ühiskond valmis hoolima, kaitsma ja sekkuma? Kes on süüdi? Kas keegi üldse on süüdi? Kui suur on osakaal vastutuse võtmisel ühiskonnal, perekonnal, lapsel endal?

Tartu kõrgema kunstikooli teatel on etenduse eel ja järel võimalik vaadata Tartu noorte kunstnike ühisnäitust «Inimlik huvi õnne vastu», mis on avatud 19. maini. Näitusel uurivad Tartu kõrgema kunstikooli tudengid õnne ja sellega kaasnevate tunnete spektrit, kajastades igaüks isiklikke, ootamatuid, naljakaid, veidraid ja valulisi hetki.

Sissepääs kell 18 algavale etendusele ja näituse vaatamine on kõigile tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles