Selleri tänava maja läheb taas haamri alla

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selleri tänava pooleliolev elumaja.
Selleri tänava pooleliolev elumaja. Foto: Risto Mets

Näib, et jutud kinnisvaraturu stabiliseerumisest ja uuest tõusust on vähemalt Tartus esialgu selge liialdus. Supilinnas Selleri tänaval asuvat pooleliolevat seitsme korteriga elumaja müüv pankrotihaldur on pidanud hinda langetama juba mitmendat korda.


Selleri 12 seisab nukralt Meloni ja Selleri tänava nurgal. Välisukse koht on löödud kinni saepuruplaadiga, paigaldamata on ka trepikoja ning katusekorruse aknad. Aasta tagasi pankrotistunud OÜ Selleri 12 jättis tegemata ka enamiku siseviimistlusest, samuti on pooleli majasiseste kommunikatsioonide paigaldus.

Tuleval reedel müüb pankrotihaldur Jüri Truuts maja järjekordsel väljakuulutatud oksjonil ning seda 2,5 miljoni krooniga. Truuts kinnitas Tartu Postimehele, et varem püüdis ta hoonele uut omanikku leida 4,8 miljoni krooniga, kuid siis ei tundnud keegi asja vastu huvi. Esimene enampakkumine korraldati veelgi kõrgema hinnaga.

«Nüüd on aga mõned huvilised maja vaatamas käinud,» kinnitas Truuts. Kas nad ka nädala jooksul oma pakkumised teevad, selgitab aeg.

Pankrotihaldur lisas, et hoone läheb müüki tervikvarana ning varasemad broneeringud tühistatakse. «Need, kelle broneeringud tühistatakse, on ehk isegi rõõmsad. Nimelt olid broneeringud tehtud buumiajal üsna soolase hinnaga,» arvas Truuts.

Ehitusregistri andmetel asub majas viis kahetoalist ja kaks kolmetoalist korterit. Elamispinda on kokku 271,6 ruutmeetrit, kasulikku pinda 491,2 ruutmeetrit.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles