Fotod: politsei pidas Tartus kinni napsise rallitaja

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ööl vastu tänast pidas politsei Supilinnas kinni alkoholi tarvitanud sõidukijuhi, kes püüdis korrakaitsjate eest pageda.

Arutu kihutamine kitsastel linnatänavatel kestis vaid mõned minutid, kinnitas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel. Liiklushuligaanil pandi peagi käed raudu.

Suurel kiirusel mööda tänavat kihutanud Volkswagen Passatit märkas liiklusjärelvalvet teinud politseipatrull Võidu silla läheduses. Patrullpolitseinik andis lähenevale sõidukijuhile valgustatud koonusega peatumismärguande, ent autojuht ei reageerinud sellele. Ta lisas hoopis kiirust ning pööras Vabaduse puiesteele.

Patrull järgnes sõidukile, andes autojuhile peatumismärguande ka punase ja sinise vilkuri ning helisignaaliga, kuid tulutult.

Auto sõitis üle ohutussaare, mis putustas masina parempoolsed rehvid. Edasi liikus auto juba kitsastele supilinna tänavatele, kus kiiruspiiranguks 30 km/h. Sõiduk saadi pidama Herne tänaval.

Juht keeldus masinast välja tulemast ja hoidis sõiduki ust kinni. Patrull avas jõuga ukse ning kasutas juhi roolist kangutamiseks politseitaktikat. Et kinnipeetu oli agressiivne, kasutasid politseinikud nii tema enese kui ka enda turvalisuse kindlustamiseks käeraudu.

Ilmnes, et autot juhtis 30-aastane Raido, kes oli tarvitanud alkoholi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles