Käsipallurid lähevad jõulupuhkusele liidritena

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall
Käsipall Foto: shutterstock.com

Kaheksa mänguga on TÜ/PaintHouse käsipalli esiliigas kogunud Valga Kävaliga võrdselt 13 punkti ning koos juhitakse ka põhiturniiri tabelit.

Viimati alistas Tartu meeskond Põlva Tarbijate Ühistu 39:33 (poolaeg 19:15). TÜ resultatiivseim oli Lauri Sisask kaheksa väravaga, ta on kaheksas mängus visanud ühtekokku 47 väravat.

Novembri lõpus alistati Viljandi spordikool tulemusega 38:26 (19:15), Tartu resultatiivseim mängija oli Rando Sein üheksa väravaga.

Meeskonna treener Priit Allikivi ütles, et nagu ta arvas, rauges mängijate entusiasm pärast hooaja edukat algust ja lihtsalt anti mõned punktid ära. Näiteks mängiti maha kaheksaväravaline eduseis tabelis kümnendal kohal paikneva SK Tapa 2 vastu ning mäng lõppes 33:33 viigiga.

Head hooaega tegevale HC Tallinnale kaotati napilt kahe väravaga. «Saime kätte eeldatavad võidud, aga sära ei olnud silmis enam niipalju kui hooaja alguses,» rääkis ta.

Allikivi lisas, et peab treenerina ka peeglisse vaatama ja taktika läbi mõtlema: «Mingitel hetkedel oleks ehk vaja kasutada motiveeritumaid mängijaid, isegi kui nad tehniliselt alla jäävad.»

Veel sel aastal toimuma pidanud kohtumised HC Viimsi ja Valga Kävaliga lükati edasi, nii ootab meeskonda jaanuaris kolm mängu.

Kõigi meistriliigas ja esiliigas mängivate meeskondade kokkuleppel osalevad kaks Tartu mängijat, Rando Sein ja Mihkel Keldoja, peale esiliiga ka SK Tapa särgis meistriliigas. Tapa meeskond on Eesti meistriliigas praegu ühe võidu ja kaheksa kaotusega seitsmendal kohal. Keldoja on seitsmes mängus visanud Tapa kasuks 45 väravat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles