Invavahendite laenutus läks kaotsi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Repro

Eile hommikul sai toimetus telefonikõne ühelt invatarvikute laenutuse kliendilt, kes ütles, et pärast Idaringtee valmimist on väga keeruline üles leida Ringtee 1 asuva laenutusfirma teeotsa. Ühtki abistavat märki või viita pole Idaringteele pandud.

Kõnealuse ettevõtte Itak klienditeenindaja Liia Kivimets ütles, et tõepoolest valmistab nende juurde jõudmine varasemast suuremaid raskusi ja mõned eakamad naisterahvad keelduvadki sellist seiklemist ette võtmast.

Kivimets ütles, et on suur vahe, kas sõita Ringtee tänavale või Ringtee 1 maja juurde. «Kõige selgem on tulla Võru-Aardla ristmiku poolt postimajast mööda, siis viaduktile ja siis hoida paremale. Kui Turu tänava poolt tulla, jääme vasakule, aga hoida tuleks hoopis paremale. See teebki segadust,» rääkis Kivimets. «Võiks olla mõni suunav silt.»

Tartu teede- ja liikluskorraldusteenistuse juht Urmas Mets ütles, et valminud Idaringtee lõigu liikluskorralduse probleemid on arutelul uuel nädalal.

Mets sõnas, et linnal ei ole õige aeg veel sekkuda, sest töövõtja Nordecon pole objekti üle andnud, kuigi pidulik avamine on ära olnud ja liiklus juba toimib.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles