Tartus algas ilumess

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilumessil leiab aset ka küünetehnikute võistlus.
Ilumessil leiab aset ka küünetehnikute võistlus. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Värvikad rannariided, noorte moeuuendused, treeningseadmed, põnevad etteasted ning Lõuna-Eesti kaunima neiu valimine - kõik see täna Tartus alanud ilumessil.


Tartu Näituste pressiesindaja Vambola Paavo sõnul on programm kirev ning põnevust pakub see kindlasti neile, keda paeluvad ilumaailma saladused ja võlud.

Lähenevat suve ja rannahooaega silmas pidades demonstreerivad Triin Tereski modellid värvikaid rannariideid, publikule näidatakse ka Heavy Mentaly uut rõivakollektsiooni.

Heavy Mental on kodumaine T-särgi bränd, mille eesmärgiks on Eesti disainerite loomingu tutvustamine, märkis Paavo.

Moodi õpilaste pilgu läbi ja fantaasiküllust etendavad Veeriku põhikooli noored oma «Moekese» šõuga. Esinemislaval näeb etendustel ka palju tantsu. Üles astuvad Sansaara kõhutantsijad, esinejad Tähtvere tantsuklubist, põnevust pakub Veeriku Põhikooli «Akrotiim».

Messipäevadel toimub ka küünetehnikute võistlus ning saab tutvuda uudistega ehete maailmast ja viia ennast kurssi kosmeetikamaailma uudistega.

Põneva treeningvahendina esitletakse Body Orbiti ratsutamisseadet. See jäljendab hobuse loomulikku liikumisviisi - sammu, traavi ja galoppi. Seade on tõhus treeningseade keha vormis hoidmiseks ja süvalihaste treenimiseks. Huvilised saavad omapärasel seadmel teha ka proovitreeningut.

Laupäeval valitakse kaunim Lõuna Eesti neiu ja üles astuvad Eesti tuntumad rammumehed. Jõumeeste etteaste päädib 2,5-tonnise auto tõstmisega, närvikõdi pakub ka alustele paigaldatud autode aja peale tasakaalus hoidmine.

Ilumessil osaleb 52 eksponenti, nende hulgas on firmasid Soomest ja Leedust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles