Kas InBoili uues raamatus on laulutekstid?

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
InBoil
InBoil Foto: Sille Annuk

InBoilil ilmus aastal 2006 raamat «Kaheksakümmend üheksa», mis sai neil päevil lisa. Kas raamatus «Sajast sada» on samuti põhiliselt laulutekstid?


Vastab muusik, laululooja ja luuletaja InBoil:

Esimeses olid laulutekstid, mida võib käsitleda ka luuletustena. «Sajast sajas» on vastupidi – luuletused, millest võib iga kell teha laulutekstid. Et ma tõmbasin ennast muusikuna ühe ansambli võrra tagasi, siis jäi mul raamatu tegemiseks aega üle.

Sissejuhatuses selgub, et autoril on soojad suhted luuletaja Ave Alavainuga, keda ta nimetab Esiemaks. Kas käsikirja nägi ka päris ema Bibi-Mai Suumann, kes on samuti poetess?

Muidugi olen talle seda näidanud. Kui ma olin pisike ja minu päris ema oli tööl, siis oli Ave Alavainul, kes oli mu päris ema parim sõbranna ja kes oli juba siis tuulepäine luuletaja, aega titekesega tegelda.

Millal on raamatu esitlus ja kas laulmiseks ka läheb?

Esitlus on 16. mail kell 20 Athena pööningusaalis. See on kontsertesitlus, muusikaline etendus koos Tiit Kikasega. Pakume «Sajast saja» luuletusi kuulata muusika saatel, juba oleme teinud väikese valiku luuletustest lauludeks.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles