Lille maja kutsub talvistesse linnalaagritesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lille maja korraldab 2.–5. jaanuaril 1.–3. klassi ja 4.–7. klassi õpilastele talvised linnalaagrid, mille põhirõhk on näitemängul ja loovusel.

Algklasside linnalaager on üles ehitatud kolmele muinasjutule. Reelika Lodjak ja Kristjan Lüüs kasutavad teatri- ja loovmeetodeid, et rääkida lastega sõprusest ja leplikkusest, teiste aitamisest ja teistelt õppimisest. Viimasel päeval on emad-isad, muud sugulased ja sõbrad oodatud esitlusele Tartu Uue Teatri majas.

4.–7. klassi linnalaagris juhatab Lille maja vabatahtlik Daria Mangione Itaaliast helide õpituba, kus valmistatakse taaskasutusmaterjalidest pillid ning räägitakse keskkonna säästmise teemadel. Tuuli Rindemaa juhendamisel tutvutakse foorumteatriga ja valmib foorumlugu, millega kõikidel huvilistel on võimalik kaasa mõelda viimasel päeval Tartu Uue Teatri majas.

Talvised linnalaagrid kuuluvad noorte improfestivali programmi. Festivali korraldab Lille maja koostöös MTÜ Improkraatia ja Shaté tantsukooliga.

Täpsem teave ja registreerimine www.lille.tartu.ee/impro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles