Täistunniekspressides muutusid soodustused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebe täistunniekspress.
Sebe täistunniekspress. Foto: Kristjan Teedema

Tartu ja Tallinna vahet sõitvates täistunniekspressides on Lux Expressi kaubamärgi all uus soodustuste kord.

Seni oli eakatele teisipäeviti, kolmapäeviti ja neljapäeviti soodustus pool piletihinnast. Kuni 26-aastastele noortele oli sama soodustusmäär laupäeviti.

Uue püsikliendiprogrammi kaardiga on märtsikuuni kõik piletihinnad 25 protsenti odavamad ja iga sõiduga kogunevaid punkte saab tulevikus tarvitada pileti eest tasumiseks.

Sõltumata kliendiprogrammiga liitumisest on uute tingimuste järgi eakatel inimestel iga päev soodustus 40 protsenti. Sama suur soodustus on ka kuni 16-aastastele. Noortele on igapäevane soodustus kümme protsenti.

Uudisena on bussijaamas inimestel abiks klienditeenindaja, kes aitab pagasit bussi paigutada. Samuti saab nüüdsest tasuda bussis pileti eest pangakaardiga. Kui pilet on ette ostetud, võib minna bussi vaid isikut tõendava dokumendi alusel või näidata bussipiletit mobiiltelefoni ekraanilt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles