Tartu naine väidab, et teda vägistati mikrobussis

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaubik. Illustreeriv foto.
Kaubik. Illustreeriv foto. Foto: Sille Annuk

Viimastel päevadel on saabunud Postimehele mitu vihjet, et Tartus sõidab ringi mikrobuss, mille reisija või reisijad tõmbavad tänavalt sõidukisse neidusid ja vägistavad neid. Sarnane info levib kulutulena ka sotsiaalmeedias. Politsei kinnitusel ei sõida taolist mikrobussi mööda Tartut ringi ning palub inimestel mitte asjatult paanikat külvata.

Ühest taolisest vägistamisjuhtumist on politseile siiski teatatud. Nimelt pöördus üks 26-aastane naine laupäeval, 23. novembril politseisse ja avaldas, et samal ööl oli teda kaubikus vägistanud tundmatu mees, kinnitas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Ragne Keisk. Ühestki teisest taolisest juhtumist politseile teatatud ei ole.

Ilmselt ongi õudusjutud linnas hakanud levima pärast selle avalduse esitamist. Täit teadmist, mis sel ööl täpselt juhtus, siiski pole ning ka vägistamine ise pole esialgu tõendamist leidnud. Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks alustas Tartu kriminaaltalitus siiski kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb vägistamist.

Rohkem informatsiooni näiteks sellest, millist marki või värvi sõidukis võis kuritegu aset leida või millises Tartu linnajaos, ei saa politsei ja prokuratuuri esindajate kinnitusel praegu täpsustada.

Tartu Postimehele on räägitud, et lugu võib olla segasem kui esialgu paistab ning kõik asjaolud vajavad põhjalikumat kontrollimist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles