Kodanikupäev annab tooni tervele nädalale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kodanikupäeva tähistatakse sel aastal kogu Eestis terve järgmise nädala: koondnimetuse all ühisnädal korraldatakse 25. novembrist 1. detsembrini kõigis maakondades vabakonna tegemisi käsitlevaid ja tunnustavaid üritusi.

Tartumaa ühisnädala avaüritus on tuleva esmaspäeva õhtul kogunev kogemuste jagamise vestlusring, mille teema on annetusi koguva ürituse kavandamine ja annetuste saamine.

Kodanikupäeval, 26. novembril tehakse õppereis uurimaks, kuidas käib külamaja ehitus, kuidas väike spordiklubi saab maailmas tuntuks, milliseid teenuseid võib külaselts pakkuda, ja sedagi, mis on sotsiaalne ettevõtlus ning kuidas see aitab ühenduse eesmärke saavutada.

Kolmapäeva õhtul korraldab Domus Dorpatensis poliitika eestoa debati «Kodanikuühiskond – evolutsioon või revolutsioon?», mida on kuulama oodatud kõik huvilised. Neljapäev on vabatahtlikkuse päev. Saab osaleda töötoas «Kuidas teha ennast nähtavaks ja vabatahtlikele atraktiivseks?».

Tartumaa ühisnädal tipneb reedel, 29. novembril Tartumaa kodanikuühenduste konverentsiga «Kodanikuühendus – kohaliku elu korraldaja ja võimaluste looja».

Ühisnädala ettevõtmised on osalejatele tasuta. Osalemiseks tuleb end kirja panna aadressil www.uhisnadal.ee (Tartumaa) või www.tartu.ee/ari­nou­andla.

Tartumaa ühisnädalat korraldab Tartu ärinõuandla koos partneritega Kodukant Tartumaa, Domus Dorpatensis, liikumine Kodukant, MTÜ Vaba Tahe, JCI Toomemäe, Tartu maavalitsus, Tartu linn ja Tartumaa Arendusselts.

Ühisnädalat toetavad Kodanikuühiskonna Sihtkapital, Tartu linn ja Tartu maavalitsuse maakondliku arendustegevuse programm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles