Mitme avarii uurimist saavad lahendada tunnistajad

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus Vabaduse puiesteel põrkasid 13. novembri õhtul kokku Honda ja Subaru.
Tartus Vabaduse puiesteel põrkasid 13. novembri õhtul kokku Honda ja Subaru. Foto: Politsei

Viimasel ajal on juhtunud palju avariisid, kus kokkupõrkeni viinud sündmusteahel pole sugugi selge. Valguskiiri neisse juhtumitesse saavad tuua pealtnägjad ning politsei otsibki nendega kontakti.

17. novembril sai politsei teate, et Tartus Ravila tänaval on otsa sõidetud sõiduautole Opel Omega, millel sai kahjustusi esistange vasak nurk.

Päev varem, 16. novembril sõitis seni tuvastamata punast värvi sõiduauto Tartus Kalda teel asuvas parklas vastu betoonalusel olnud liiklusmärki ja lahkus sündmuskohalt. Samal päeval sõitis keegi Tartus Kompanii tänaval majaesises parklas otsa Jeep Grand Cherokee maasturile ja lahkus.

15. novembril sai politsei teate, et Tartus Tiigi tänaval sõideti osta seal parkinud sõiduautole Kia Ceed.

14. novembril juhtus lausa kolm liiklusõnnetust. Tartus Kesk ja Eha tänava ristmikul riivasid sõiduauto Mitsubishi ja seni tuvastamata sõiduk teineteist peeglitega. Veel juhtus sel päeval liiklusõnnetus Võru tänava kaupluse parklas, kus seni tuvastamata must maastur sõitis tagurdamisel otsa seisvale kaubikule Volkswagen. Otsasõitja lahkus sündmuskohalt. Samuti leidis aset kokkupõrge Tartus Raatuse ja Puiestee tänava ristmikul, kus Sõiduautole Škoda sõitis otsa seni tuvastamata järelhaagisega sõiduauto.

13. novembril sai politsei teate, et Tartus Jakobi tänaval sõideti otsa parkivale sõiduautole Toyota Rav4, millel sai kahjustada parempoolne tagauks, tagatiib ja põrkeraud. Otsasõitja lahkus sündmuskohalt. Sama päeva jooksul sõideti Tartus Ujula ja Sauna tänava ristmikul otsa liiklusmärgile. Õhtul kella 18.20 paiku juhtus aga liiklusõnnetus Tartus Riia ja Vabaduse tänava ristmikul, kus sõiduautole Honda Civic, mis liikus Vabaduse puiesteel suunaga Riia tänava poole, keeras väidetavalt ette punane sõiduauto. Otsasõidu vältimiseks pööras Honda juht vasakule, riivates valgusfoori posti, paiskudes seejärel vastassuunavööndisse, kus ta põrkas kokku sõiduautoga Subaru. Punane sõiduauto lahkus sündmuskohalt. Liiklusõnnetuses inimesed vigastada ei saanud.

12. novembril sai politsei teate, et Tartus Riia tänaval asuva Kaitseväe Ühendatud Õppeasutuse peavärava juures on otsa sõidetud sõiduautole Volvo S80, millel sai kahjustada tagaluuk ja tagastange. Süüdlane lahkus sündmuskohalt.

11. novembril sõideti Tartus Puusepa tänaval TÜ Kliinikumi erakorralise meditsiini osakonna parklas otsa sõiduautole Volkswagen Passat, milles sai kahjustada parempoolne uks. Otsasõitja lahkus. Lahkus ka teise samal päeval juhtunud avarii osaline. Nimelt sai politse sel päeval teate, et Tartus Võru tänaval maja hoovis on otsa sõidetud sõiduautole BMW, millel on deformeerunud tagumine vasakpoolne uks.

5. novembril teatati politseile, et Tartus Saekoja ja Raua tänavate ristis on päeva jooksul otsa sõidetud sõiduautole Volvo, millel sai kahjustada parempoolse esiukse klaas.

Kõigil, kes juhtusid pealt nägema mõnda kirjeldatud liiklusõnnetustest, palutakse võtta ühendust Tartu avariipolitseinikega telefonil 730 8814.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles