Tähtvere spordiparki hakkab juhtima Marti Viilu

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SA Tähtvere Puhkepark juht Marti Viilu.
SA Tähtvere Puhkepark juht Marti Viilu. Foto: Kristjan Teedema

SA Tähtvere Puhkepargi nõukogu kinnitas möödunud nädalal ametisse asutuse uue juhi, kelleks on Inglismaal meelelahutust õppinud ning viimati Shootersi diskobaari juhtinud Marti Viilu (29, pildil).

Puhkepargi nõukogu juht Toomas Kapp ütles, et konkursi lõppvooru pääses kolm kandidaati. Viilu kasuks rääkis tema erialane ettevalmistus ja varasem kokkupuude nii kultuuri kui spordiga.

«Ta on kokku puutunud ka suusaradadega ning on valmis kohe sadulasse istuma,» ütles Kapp. Ta märkis, et Viilu lähiaja suurim ülesanne ongi suusaradade ettevalmistus ja kunstlume tootmine.

«Martil oli palju häid ideid mitme valdkonna edasiarendamiseks. Kindlasti jätkub tal entusiasmi ja soovi tuua Tähtvere puhkeparki üritusi juurde. Ta on õppinud ka rekreatsioonikorraldust ning meelelahutusasutuse juhtimise kogemus tuleb tema töös kindlasti kasuks,» põhjendas Kapp valikut.

Marti Viilu ütles Tartu Postimehele, et kandideeris puhkepargi juhiks huvist Tartu kultuuri-  ja spordielu vastu. «Soovin seda elus hoida ja edasi viia ning eks see töö on ka huvitavaid väljakutseid pakkuv,» lausus ta.

Viilu tahab enda sõnul jätkata Tähtvere puhkepargi praegust programmi ning tuua ka uusi ideid. «Tahan suhelda ürituste korraldajatega, et nad sooviks rohkem Tartusse tulla ja mitte olla nii pealinnakesksed. Spordi poolelt on plaanis arendada nii dendropargi osa, BMXi rada, suusaradu kui rulaparki,» rääkis Viilu.

Kapi sõnul saab Viilu suurimaks proovikiviks valmistada ette Tartu laululava põhjalik remont lootuses saada euroliidu fondidest raha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles