Laeva vallavanem jäi valimata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laeva vallavolikogus jäi teisipäeva õhtupoolikul vallavanem valimata, senine vallavanem jätkab tööd.
«Valimistulemus jäi neli-neli häältega viiki,» selgitas selle aasta jaanuaris Laeva vallavanemaks valitud Kalev Kurs. «Volikogu üks liige oli puudu, otsustavat häält ei olnud.»

Peale Kalev Kursi oli teisipäevasel istungil Laeva vallavanema kandidaadiks esitatud ka valimisliidu Koduvald Laeva kandidaat Elviire Villa. Kuni selle aasta märtsini oli Elviire Villa Laeva vallavolikogu esimees. Ameti pani ta maha omal soovil. «Ei jõua enam, tööd on palju ning tervis pole kah enam nii hea,» põhjendas ta märtsis oma otsust Tartu Postimehele. «Mind oleks nagunii ka umbusaldatud, et ka teised saaksid võimule.»

Laeva üheksakohalises vallavolikogus on neli Reformierakonna nimekirjas kandideerinud inimest, teist sama palju kohti on valmimisliidul Koduvald Laeva. Keskerakonna nimekirjast valiti Laeva volikokku üks inimene.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles