Prefekt tänas vargapoisid kinni püüdnud õpetajat

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiprefekt Tarmo Kohv tänas Veeriku kooli kehalise kasvatuse õpetajat Heigo Klaosi südika tegutsemise eest varaste püüdmisel.
Politseiprefekt Tarmo Kohv tänas Veeriku kooli kehalise kasvatuse õpetajat Heigo Klaosi südika tegutsemise eest varaste püüdmisel. Foto: Lõuna prefektuur

Tartu Veeriku kooli õpilased ning nende vanemad vilistasid ja plaksutasid rõõmust, kui Lõuna politseiprefekt Tarmo Kohv andis kooli kehalise kasvatuse õpetajale Heigo Klaosile üle tänukirja kodanikujulguse eest.


Klaose kiire ja otsustav tegutsemine 29. aprillil viis ta koolis poiste duširuumis käinud vargaste tabamiseni. Osa varastatud rahast olid pätipoisid juba ära raisanud, kuid mobiiltelefonid õnnestus omanikele tagastada.

Prefekt andis neljapäeval Veeriku koolis korraldatud aktusel Heigo Klaosile üle Lõuna prefektuuri tänukirja kodanikujulguse eest, ordeni «Lõuna prefektuur tänab», väikese meene ning teatripiletid Vanemuise etendusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles