Aura veekeskuse juhiks sai Kairit Matto

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aura veekeskus.
Aura veekeskus. Foto: Kristjan Teedema

Tuleval aastal 13. jaanuaril alustab Aura keskuse juhina tööd Kairit Matto, kes osutus sellele kohale valituks 60 inimese seas.

Tartu linnavalitsuse teatel õpib Matto praegu Tartu Ülikoolis õigusteadust. Varasemast on tal kultuurikorralduse magistrikraad ning ta on õppinud Eesti Maaülikoolis maamajanduse juhtimist. Ta on töötanud projektijuhi ja turundusspetsialistina erinevates asutustes. Enne Aura keskuse juhiks saamist töötas ta Addinoli turundusjuhina.

Konkursi lõppvoorus, kuhu pääses kuus inimest, oli mitmeid tugevaid kandidaate. Matto kasuks otsustasime eeskätt tänu tema tugevale turunduskogemusele, kuid köitis ka tema teotahe ja entusiasm, märkis Aura keskuse nõukogu esimees Triin Anette Kaasik.

«Nõukogu peab veekeskuse turundamist tartlaste ja turistide seas väga oluliseks, sest Aurast on kujunenud Ahhaa teaduskeskuse kõrval üks Tartu peamisi turismimagneteid.»

Matto ise kinnitas, et Aura Keskuse juhtimine esitab kindlasti piisavalt väljakutseid ja pakub häid eneseteostusvõimalusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles