Jalgpalli esiliiga jõudis lõpule

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Toomas Huik

Esiliigas pallivad Tartu SK 10 ja Tammeka duubelmeeskond lõpetasid hooaja vastavalt viienda ja kuuenda kohaga. SK 10 kogus 17 võidu, kolme viigi ja 16 kaotusega kokku 54 punkti. Tammeka duubel kogus 15 võitu, seitse viiki ja 14 kaotust ning kokku 52 punkti.

Tammeka võitis viimases voorus Tallinna FC Puuma seisuga 10:0, neli väravat lõi sel hooajal ka meistriliigas debüteerinud Rasmus Tauts. Kaks väravat lõi Tristan Koskor, ühe väravaga panustasid Lehar Savikink, Kenn Laas, Hannes Tiru ja Paul Naaber.

SK 10 mängis võõrsil 1:1 viiki Viljandi JK Tulevikuga. SK 10 värava lõi Kristian Uuk.

Väravalööjate resultatiivsustabeli esikümnesse mahtus kolm Tartu mängijat – Hannes Tiru (Tammeka II) lõi kokku 13 väravat ja jagas nii kolmandat kuni viiendat kohta, Rasmus Tautsi (Tammeka II) ja Aleksandr Pruttšenko (SK 10) kontodele jäi 11 väravat ning nemad jagasid seitsmendat kuni kümnendat kohta.

FC Elva kogusid esiliiga B-tasemel 13 võitu, seitse viiki ja 16 kaotust ning platseerusid nii kuuendale kohale. Viimases voorus jäädi 1:2 alla Nõmme Kalju duubelmeeskonnale. Elva värava lõi Jürgen Kuresoo, kes lõi hooaja vältel 33 väravat ja on esiliiga B suurim väravakütt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles