Selgusid Nõo ja Peipsiääre vallavanem

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nõo vallavolikogu otsustas esmaspäeva õhtupoolikul, et vallavanemana jätkab Rain Sangernebo. Samal päeval kogunenud Peipsiääre vallavolikogu valis uueks vallavanemaks Kolkja mehe Aleksandr Širokovi.

Nõo 13-liikmeline vallavolikogu valis kõrgharidusega agronoomi Rain Sangernebo (49) ametisse tagasi kümne poolthäälega. Isamaa ja Res Publica Liitu kuuluv Sangernebo on pikaajaline omavalitsusjuht: 1993. aastast 2003. aasta kevadeni Vara vallavanem ja 2003. aasta jaanipäevast Nõo vallavanem.

Peipsiääre üheksaliikmeline vallavolikogu valis kuue poolthäälega vallavanemaks Aleksandr Širokovi, kes kandideeris volikokku valimisliidus Meie Peipsimaa. Seni ettevõtjana töötanud Aleksandr Širokov (35) on lõpetanud Tartu ülikooli majandusteaduskonna.

Ligi 25 aastat Peipsiääre vallavanema ja enne seda külanõukogu esimehena töötanud Niina Baranina juhib nüüd sealset volikogu. «Ei taha enam vallavanem olla,» ütles Niina Baranina. «Las noored töötavad. Tervist talle!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles