Tartu politsei otsib avariide tunnistajaid

Risto Mets
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saekoja ja Raua tänava ristmikul vigastas seni tabamata sõiduk Volvo sõiduautot.
Saekoja ja Raua tänava ristmikul vigastas seni tabamata sõiduk Volvo sõiduautot. Foto: Politsei

Politsei palub taas pealtnägijate abi, et tuua selgust hiljuti juhtunud liiklusõnnetustesse.

6. novembril kella 20.00 paiku põrkasid Tartus Ujula ja Sauna tänava ristmikul kokku sõiduauto Toyota Avensis ja Volkswagen Passat. Politsei kohale saabudes olid sõidukijuhid liigutanud oma autod sõiduteelt ära Ujula tänaval asuvasse parklasse ning ei saa enam süü osas omavahel kokkuleppele.

Päev varem, 5. novembril teatati politseile, et Tartus Saekoja ja Raua tänavate ristis on päeva jooksul otsa sõidetud sõiduautole Volvo, millel sai kahjustada parempoolse esiukse klaas.

31. oktoobril sõideti Tartus kas Nooruse tänaval asuva Tartu tervishoiu kõrgkooli taguses parklas või Lõunakeskuse parklas otsa sõiduautole Toyota Corolla Verso, millel sai kahjustada parem külg.

Kõigil, kes juhtusid pealt nägema mõnda kirjeldatud liiklusõnnetustest, palutakse võtta ühendust Tartu avariipolitseinikega telefonil 730 8814.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles