Algas saalijalgpallihooaeg

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel aastal meistriliigast esiliigasse langenud Raitwood/EMÜ alistas hooaja esimeses mängus kodusaalis 3:1 Paldiskist külla sõitnud MJK Salavat Yulaevi meeskonna.

Tartu meeskonna väravate arve avas 12. minutil Eduard Škunov. 27. minutil viigistas Alexander Pavlikhin seisu, kuid juba 30. minutil realiseeris Taavi Vellemaa söödu väravaks Ott Meerits.

Mängu viimasel minutil teenis teise kollase kaardi Eduard Škunov, kes pidi seejärel platsilt ka lahkuma, kuid kolmekesi jäänud EMÜ hoidis oma värava puhtana ja viimastel sekunditel õnnestus eduseisu veel kasvatada, kui karistuslöögi realiseeris Taavi Vellemaa.

Saalijalgpalli esiliigas mängib ka TÜ/BestCredit ja alustab hooaega 17. novembril, kui Nõo spordihoones võõrustatakse FC Starbunker Maardut. Raitwoodi järgmine kodumäng on juba järgmisel pühapäeval, kui võõrustatakse meeskonda Kliimaseade.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles