Ihaste teel liikluspiirang pikenes

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teerull. Foto on illustreeriv.
Teerull. Foto on illustreeriv. Foto: Liis Treimann

Ehkki esialgse plaani järgi pidi Ihaste tee pärast ristmiku ehitust avanema liikluseks taas 4. novembril, pikendati sulgemistähtaega 15. novembrini.

Liikluseks on suletud Ihaste tee Salutähe ja Ihaste põiktänava vahelisel lõigul, teatas linna liikluskorraldusteenistus. Ümber saab sõita Lammi tänava kaudu.

Linnaliini bussid nr 14 ja 26 sõidavad Vana-Ihastesse jätkuvalt ajutisel marsruudil Ihaste tee - Ihaste põik - Lammi - Pallase - Kiigemäe - Põhjatamme - Männimetsa tee - Hipodroomi jne.

Bussid ei läbi Ihaste tee peatusi ja Männimetsa peatust. Ajutine Ihaste tee peatus asub Ihaste teel, enne Ihaste põiktänavat. Männimetsa peatus asub aga Hipodroomi tänaval, pärast Männimetsa ristmikku.  Ajutine nõudepeatus asub ka Pallase puiesteel, Starkopfi ja Koorti tänava vahelisel lõigul.

Linnaliini bussid nr 15 sõidavad Vana - Ihastest kesklinna suunas marsruudil Hipodroomi - Männimetsa - Põhjatamme - Kiigemäe - Pallase - Lammi - Ihaste põik - Ihaste tee jne.

Bussid ei läbi Ihaste tee peatusi ning  Männimetsa peatust. Ajutine Männimetsa peatus asub Hipodroomi tänaval, enne Männimetsa ristmikku  ning Ihaste tee peatus asub Ihaste teel, pärast Ihaste põiktänava ristmikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles