Tartu ilumessil rõõmustavad silma haprad naised ja rammumehed

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teiste konkursside seas leiab ilumessil aset ka küünetehnikute võistlus.
Teiste konkursside seas leiab ilumessil aset ka küünetehnikute võistlus. Foto: Panther Media/Scanpix

Lisaks Lõuna-Eesti kaunimatele neidudele saab 14. ja 15. mail Tartu ilumessil näha ka õige karuseid mehi.


Kuuendat korda peetavale ilumessile on oodatud kõik need, keda paeluvad ilumaailma saladused ja võlud. Uuemad trendid toovad messikülalisteni Triin Tereski modellid.



Messipäevade ajal leiab Tartus aset tänavune suurim küünetehnikute võistlus, kinnitas Tartu Näituste pressiesindaja Vambola Paavo. Külastajatele tutvustavad oma tooteid mitmed kosmeetikafirmad. Juuksurid näitavad hooajal moes olevaid soenguid ja seadeid.



Üks omapärasemaid osalejaid on Leedu firma Juveliryka, kes tutvustab hõbedast ja pronksi segust valmistatud ehteid. Leedulased on väljendanud ka huvi avada Eestis oma kauplus ning tõenäoliselt tuleb see Tartusse.



Teist korda korraldatakse ilumessi raames iludusvõislus, et selgitada välja Lõuna-Eesti kauneim neiu. Tiitlile pretendeerijail tuleb esitleda publikule õhtukleite, osaleda talendivoorus, näidata tantsuoskust, vastata õhtujuhi küsimustele ning olla valmis üllatusteks. «Praegu on ennast võistlusele üles andnud 7 neidu,» rääkis Paavo.



Lisaks astuvad messil üles mitmed Eesti rammumehed. Võistlemas näeb maailmas neljandat tulemust hoidvat Gerd Korsanovit.



Rammumehed katsuvad jõudu Apollo kangi ja sangpommi tõstmises. Publiku tõmbenumbriks kujuneb sõiduauto kätele tõstmine.



Gerd Korsanovi kinnitusel aetakse 1,5 tonni kaaluv sõiduk spetsiaalsele raamile ning võistleja peab selle üles tõstma. «Kes suudab rohkem tõsteid teha, ongi võitja.»



Korsanov lisas, et rammumehed kogunevad jõukatsumiseks Tartusse üle terve Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles